Word jij één van POWERvrouwen die in 2018 in het Munttheater op het podium staat? 

Je bent vrouw, moeder, partner, dochter, oma, zus. Je zorgt, studeert, werkt, creëert, inspireert, onderneemt. Je ervaart, doet, initieert, ondergaat. Je bent vrolijk (en soms ook niet), je vraagt je af of je het ‘allemaal’ wel goed doet – je twijfelt aan jezelf, aan anderen – en morgen blaak je ineens weer van zelfvertrouwen.

Je goochelt, tovert en rent om de bordjes in de lucht te houden en soms glipt er een bordje tussenuit. Oef. Even een time-out. Je bukt en dan begin je opnieuw. Je bent een knokker, geen opgever, je doét het toch maar allemaal effe, want je hebt die drive, passie en power… je bent een POWERvrouw (en dat mag je best eens laten zien)!

Boost en positioneer jezelf als ondernemer en/of bevestig bestaande proposities.
Stap eens uit je comfortzone en win nieuwe ankers die je op een ‘lastig’ moment kunt terughalen. Want als je op het podium in the spotlights staat, doét dat wat met je: het lijkt wel alsof je daarna nog meer uitdagingen aandurft.

Deelname aan POWERvrouwen geeft jouw zelfbeeld en -vertrouwen dus een net zo grote boost. Inspireer jezelf en andere vrouwen (die nog aan zichzelf twijfelen)  én bereik jouw doelgroep door…
POWERvrouw 2018 te worden!

*******************************************************************************

Deelnemen aan POWERvrouwen personal branding & personal styling houdt in:  

* Fotostyling  * Fotoshoot   * Catwalktraining  * Column in Weert Magazine
* Social media push *  Catwalkstyling  *  Live presentatie in het Munttheater

18 vrouwen krijgen jaarlijks de gelegenheid om zichzelf te (laten) branden door en via Weert Magazine.

Besluit jij om deel te nemen dan verzorgen professionals jouw fotostyling. Op de dag van de fotoshoot word je helemaal ‘in de lak’ gezet (kapsel, make-up, kleding, schoenen). Van het eindresultaat krijg je een fotoreportage én wij nemen jouw column op in de VROUWspecial (septembereditie).

19 september presenteren wij jou létterlijk aan ruim 350+ theatergasten tijdens de catwalkpresentie in het Munttheater tijdens het VROUWevent. En dat betekent dat je een 2e keer wordt gepimpt. Weert Magazine zorgt voor de storytelling (wie ben je/wat doe je) tijdens de show. Het VROUWevent is een avondvullend programma met catwalkshows en divers entertainment. Aansluitend kan je in de theaterlobby volop netwerken. Natuurlijk gooien wij je niet zomaar ‘in het diepe’ want de catwalkpresentatie wordt vooraf gerepeteerd.

Informeer naar de prijs van deelname of maak een afspraak met Joke van der Mast 06 46135518.

Het VROUWevent wordt mede mogelijk gemaakt door:
PLEUNIS Mode, Brugstraat Nederweert
Hairstudio Twins, Beekstraat Weert
Munnichs Shoes, Langstraat Weert

LINK naar VROUWspecial & POWERvrouwen 2017

NicoleJoris_juni18Flyer_3 zonderprijsKarinvdZanden_juni18