POWERvrouwen 2019

Ook JÍJ bent een POWERvrouw!

Elk jaar in september bieden wij zakenvrouwen de kans om zich door Weert Magazine te laten branden – of anders gezegd positioneren – in de regionale markt. 

Bij de drie voorgaande edities van POWERvrouwen hadden de deelneemsters allemaal een eigen doel voor ogen. De een wilde zichzelf als startend onderneemster in de markt (laten) zetten, de andere om te laten zien dat zij al enkele jaren ondernemend is, weer een andere powerlady zag deelname als een cadeautje voor zichzelf en er waren ook deelneemsters die andere vrouwen – net als zijzelf – willen inspireren om hun hart te volgen, op welk gebied en in welke hoedanigheid dan ook, ondernemend of niet-ondernemend. Wat zij gemeen hebben: zij hebben ervoor moeten knokken en willen laten zien dat het de moeite waard is om te knokken. 

Hoe dan ook: POWERvrouwen is een effectieve en onderscheidende manier om jouw naamsbekendheid en imago te laten groeien en anderzijds om nieuwe prospects te bereiken. EN… tegelijkertijd is het dus ook een geweldige cadeautje voor jezelf! Want zeg nou zelf: als je op het podium in een vol theater hebt gestaan, dan heb je een anker voor het leven. Want: Yes, you dit it! 

Wil jij deelnemen aan POWERvrouwen dan mag je het volgende van ons verwachten: 

 • Kennismakings- en gezamenlijke professionele stylingavond bij Pleunis Mode Nederweert (9 september) 
 • Volledige fotostyling (haar, make-up, kleding, schoenen) op 10 september. Schoenen worden geleverd door Munnichs Shoes. Kapsel en make-up worden verzorgd door Hairstudio Twins.
 • Professionele fotoshoot in de studio (deze foto’s krijg je cadeau)
  ook op 10 september 

 • Column in de VROUWspecial van Weert Magazine (VROUWspecial september)
 • Catwalktraining (avond met borrel) bij Judith’s Dancepoint op 10 september 
 • Weert Magazine presenteert jou tijdens de life catwalkpresentatie aan het publiek op woensdag 18 september in het Munttheater tijdens een voor jou verzorgde avond 
 • Gratis toegangskaart voor jouw partner  
 • Gedurende de maand september en oktober een social media push van de POWERvrouwenactiviteiten
 • Besloten Facebookgroep voor deelnemende onderneemsters

Wil je meer informatie bel dan naar Joke van der Mast 06-461 35 518 of mail naar: sales@weertmagazine.com en zij maakt een afspraak met jou. 

Onderstaand vind je de POWERvrouwen van 2018:

Van links naar rechts: Angelique Hekers, Blossom van Deursen, Carla Verspagen, Caroline van Nieuwenhoven, Christianne Steuten, Cindy Denessen, Geertje Puts, Helga van Nieuwenhoven, Iris Vries, Jet Verberne, José Heemskerk, José Dings, Judy Tangande, Laura Triepels, Maddy Hermans, Marga van Lierop, Marion Gerits, Marlous Verboogen, Saskia van Leeuwen, Saskia Vlassak.