POWERvrouwen 2018 in het Munttheater

Je bent vrouw, moeder, partner, dochter, oma, zus. Je zorgt, studeert, werkt, creëert, inspireert, onderneemt. Je ervaart, doet, initieert, ondergaat. Je bent vrolijk (en soms ook niet), je vraagt je af of je het ‘allemaal’ wel goed doet – je twijfelt aan jezelf, aan anderen – en morgen blaak je ineens weer van zelfvertrouwen

Je goochelt, tovert en rent om de bordjes in de lucht te houden en soms glipt er een bordje tussenuit. Oef. Even een time-out. Je bukt en dan begin je opnieuw. Je bent een knokker, geen opgever, je doét het toch maar allemaal effe, want je hebt power… je bent een POWERvrouw!

Boost en positioneer jezelf als onderneemster, inspireer jezelf – en anderen – én breidt tegelijkertijd het aantal prospects uit door POWERvrouw 2018 te worden!

******************************************************************************************

Deelnemen aan POWERvrouwen personal branding & personal styling houdt in:

* Fotostyling
* Fotoshoot
* Catwalktraining
* Column in Weert Magazine
* Social media push
* Catwalkstyling
* Live presentatie in het Munttheater tijdens het VROUWevent

Slechts 18 vrouwen krijgen jaarlijks de gelegenheid om zichzelf te (laten) branden door en via Weert Magazine. Wil je jezelf maximaal gepositioneerd zien in deze regionale markt, dan stellen wij – alleen bij de VROUWspecial – de cover en het artikel ‘Mooi Mens’ hiervoor commercieel beschikbaar.

Besluit jij om deel te nemen aan POWERvrouwen 2018 dan verzorgen professionals jouw fotostyling. Op de dag van de fotoshoot word je helemaal ‘in de lak’ gezet (kapsel, make-up, kleding, schoenen). Van het eindresultaat krijg je een fotoreportage én wij nemen jouw column op in de VROUWspecial (septembereditie).

19 september presenteren wij jou létterlijk aan ruim 300+ theatergasten tijdens de catwalkpresentie in het Munttheater tijdens het VROUWevent. En dat betekent dat je een 2e keer wordt gepimpt. Weert Magazine zorgt voor de storytelling (wie ben je/wat doe je) tijdens de show. Het VROUWevent is een avondvullend programma met catwalkshows en divers entertainment. Aansluitend kan je in de theaterlobby volop netwerken (wij zorgen voor het ‘bruggetje’ richting publiek). Natuurlijk gooien wij je niet zomaar ‘in het diepe’ want de catwalkpresentatie wordt vooraf gerepeteerd én professioneel begeleid tijdens deze avond!

Informeer naar de kosten van deelname via Joke van der Mast 06 46135518. 

LINK naar VROUWspecial & POWERvrouwen 2017

Cover 2