Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VROUWevent 2018

19 september @ 19:00 - 22:30

Evenement Navigatie

VROUWevent 2018: élke vrouw verdient een podium!

Het VROUWevent krijgt in 2018 een volgende dimensie:

Ben jij een vrouw die dagelijks in de weer is met je werk, je gezin, je passie of nog anders? Wil je dat graag laten zién? Laat je dan fotograferen in jouw omgeving. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Wij maken dan een foto die wij plaatsen in de VROUWspecial van september én de foto wordt gebruikt in het decor tijdens het VROUWevent in het Munttheater. Na afloop is de foto (100 x 100 cm) voor jou!

Geef jezelf op via: kappert@weertmagazine.com.
Wij maken graag een afspraak met je…
***************************************************************

VROUWevent 2018

Het VROUWevent vindt plaats op woensdag 19 september 2018 (ontvangst 19 u, aanvang 19.30 u) in het Munttheater Weert. De kaartverkoop loopt via www.munttheater.nl en de toegangsprijs is € 15,00 p.p. Je krijgt na afloop een leuk cadeau!

Deze avond staat geheel in het teken van de vrouw in combinatie met fashion.
Tijdens de voorstelling wordt het eerste exemplaar van de VROUWspecial 2018 overhandigd aan de ‘covergirl’ van deze editie. Het bijzondere aan deze avond is dat Weert Magazine deze voorstelling realiseert met haar éigen team: een team met veelzijdige talenten dus!

Centraal staan de 18 POWERvrouwen die model-voor-één-dag zijn en de fashion van PLEUNIS Mode uit Nederweert showen. Xambeau Bodyfashion verzorgt de lingerieshows.

Aansluitend aan de theatervoorstelling kan er volop worden gebabbeld, geborreld en genetwerkt tijdens de ‘ontmoetingsmarkt’ in de foyer waar ondernemers zichzelf voorstellen, demonstraties geven en/of producten verkopen. En het is tevens hét moment waar u de POWERvrouwen en fashion professionals persoonlijk kunt ontmoeten

 

 

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
19:00 - 22:30
Website:
https://www.munttheater.nl/agenda/

Organisator

Weert Magazine

Locatie

Munttheater
Collegeplein 3
Weert, Limburg 6001 HN
+ Google Maps
Website:
www.munttheater.nl