Laden Evenementen

« Alle Evenementen

VROUWevent 2018

19 september @ 19:00 - 22:30

Evenement Navigatie

VROUWevent 2018: voor élke vrouw (en man) een cadeautje!

Het VROUWevent 2018 vindt plaats op woensdag 19 september 2018 (ontvangst 19 u, aanvang 19.30 u) in het Munttheater Weert. De kaartverkoop loopt via www.munttheater.nl en de toegangsprijs is € 15,00 p.p.

Deze avond staat geheel in het teken van de vrouw in combinatie met fashion.
Tijdens de voorstelling wordt het eerste exemplaar van de VROUWspecial 2018 overhandigd aan de ‘covergirl’ van deze editie. Het bijzondere aan deze avond is dat Weert Magazine deze voorstelling realiseert met haar éigen team: een team met bijzondere talenten dus!

Centraal staan de 18 POWERvrouwen die model-voor-één-dag zijn en de fashion van GLAMZ. Men & Women en de shoe fashion van Munnichs Shoes showen. Haar en make-up wordt verzorgd door CP Hair en Beauty. Xambeau Bodyfashion verzorgt de lingerieshows.

Aansluitend aan de theatervoorstelling kan er volop worden gebabbeld, geborreld en genetwerkt tijdens de ‘ontmoetingsmarkt’ in de foyer waar ondernemers zichzelf voorstellen, demonstraties geven en/of producten verkopen. En het is tevens hét moment waar u de POWERvrouwen en fashion professionals persoonlijk kunt ontmoeten

 

 

Gegevens

Datum:
19 september
Tijd:
19:00 - 22:30
Website:
https://www.munttheater.nl/agenda/

Organisator

Weert Magazine

Locatie

Munttheater
Collegeplein 3
Weert, Limburg 6001 HN
+ Google Maps
Website:
www.munttheater.nl